LCD-skjermer

LCD (liquid crystal display) er en velkjent teknologi og en naturlig del av folks hverdag, både hjemme og ute. Vi leverer displayløsninger til alle formål – alt fra enkeltstående skjermer for møterom, til komplekse skjermnettverk fordelt på mange ulike visningssteder og soner.

Les mer

LED-skjermer

Skap unike visuelle opplevelser både utendørs og innendørs med LED-skjermer fra Reklameservice. Med modulbaserte løsninger er det kun fantasien som begrenser formatene og utførelsen.

Les mer

Pyloner & kiosker

Spesialdesignede infokiosker med vandalsikre kabinetter og mange ulike funksjoner, for eksempel bestilling, betaling, veivisning og andre former for interaktive løsninger.

Skjermutleie

Digitale messevegger og storskjermer utgjør unike blikkfang på messer, utstillinger og andre arrangementer. Vi hjelper deg med å finne riktig løsning til ditt neste prosjekt, og vi kan stille med transport samt teknikere og annet servicepersonell for å sikre en komplett og bekymringsfri leveranse.

Les mer

Innholdsstyring

Her finnes det mange muligheter, og vi hjelper deg med å finne riktig system med utgangspunkt i dine behov og budsjetter. Mange har behov for å kunne samkjøre innhold fra flere kilder, og vi bistår gjerne med programmering av integrasjoner og ulike tilleggsløsninger.

Support og service

Reklameservice har både egne teknikere og et bredt nettverk av dyktige samarbeidspartnere på landsbasis. Vi kan tilby døgnåpen support og kontinuerlig overvåking av dine skjermnettverk.