Selvklebende folie

Selvklebende folie har svært mange bruksområder, både utendørs og innendørs. Mur, fasader, vegger, glassflater og gulv er eksempler på flater som kan folieres.

Skilt

Et enkelt skilt eller et landsdekkende omprofileringsprosjekt? Vi tar hånd om alle typer oppdrag innenfor de høyeste krav til sikkerhet, kvalitet og effektivitet.

Kjøretøydekor

Vi benytter utelukkende kvalitetsmaterialer fra ledende produsenter, og våre montører er sertifiserte for foliering av krevende overflater. Med egen produksjon og spesialtilpasset monteringshall med plass til semitrailer, kan vi tilby løsninger for alle typer kjøretøy.

Messemateriell

Roll-ups, messevegger, disker, brosjyrestativ, utstillingsmontere og bannerstativ er produkter som er gode å ha på messer, presentasjoner og andre typer utstillinger.

Lakkbeskyttelsesfilm

Lakkbeskyttelsesfilm (PPF) beskytter lakkerte overflater mot riper, steinsprut og andre mekaniske småskader. I tillegg gir lakkbeskyttelsesfilm enklere vedlikehold på grunn av sine smussavvisende og selvreparerende egenskaper.

LES MER

Bannere og flagg

Bannere og fasadeseil tiltrekker seg mye oppmerksomhet, for eksempel på idrettsarenaer og i bymiljøer. Formatene og utformingen begrenses kun av fantasien.

Utsmykninger

Vi produserer komplette utsmykningsløsninger for fasader og innemiljøer. Gode utsmykninger skaper trivsel og inspirasjon for både besøkende og ansatte.