Lakkbeskyttelsesfilm (PPF)

Lakkbeskyttelsesfilm (PPF) beskytter lakkerte overflater mot riper, steinsprut og andre mekaniske småskader. I tillegg gir lakkbeskyttelsesfilm enklere vedlikehold på grunn av sine smussavvisende og selvreparerende egenskaper.

Lakkbeskyttelsesfilm er en direkte oversettelse fra engelske PPF ("Paint Protection Film"). Dette er en fellesbetegnelse på fleksibel selvklebende folie som installeres ved hjelp av væske og damp. Folien tilpasses og kuttes maskinelt i vår produksjonsavdeling. Vi har tilgang til et stort bibliotek av kuttemønstre tilpasset de fleste bilmodeller og kjøretøyer på markedet. Med tilhørende nøyaktige installasjonsprosedyrer er man sikret effektiv montering og et mest mulig perfekt resultat uten skjøter og med fine avslutninger.

Lakkbeskyttelsesfilm kommer i mange ulike typer og farger. Mange velger helt transparente og mest mulig usynlige varianter for å framheve bilens eksisterende design. Samtidig gir fargede, mønstrende og halvtransparente filmer flere spennende effekter og muligheter.

Vi benytter materialer fra ledende produsenter og innehar en lang rekke sertifiseringer. Våre lokaler er også spesialtilpasset formålet, med det siste innen maskiner og utstyr. I tillegg blir forbehandling, installasjon og etterbehandling utført systematisk i henhold til standardiserte prosesser. Med lakkbeskyttelsesfilm fra Reklameservice reduserer du risikoen for skader på ditt kjøretøy, samtidig som du letter arbeidet med vask og vedlikehold betraktelig. Vårt komplette produkt- og tjenestespekter gir deg kvalitetsmessige løsninger som varer i år etter år.

Fordeler med lakkbeskyttelsesfilm

SELVREPARERENDE

Om lakken på din bil får riper, vil beskyttelsesfilmen regenereres automatisk ved hjelp av varme fra sol/luft eller vann/damp.

TRANSPARENT ELLER FARGET

Beskyttelsesfilm kan beskytte lakken uten å endre bilens opprinnelige utseende, men den kan også benyttes til fargeendring, matting/glansing eller til å skape spesielle effekter. Halvtransparente beskyttelsesfolier kan f.eks. gi karbonfibermønstre og metallic-finish i ulike fargenyanser.

SELVRENSENDE

Beskyttelsesfilm inneholder antiadhesjonskomponenter som motvirker at støv, skitt og veisalt fester seg til karosseriet.

FORMKUTTET OG FORMBAR

Vårt digitale mønsterbibliotek er svært omfattende og oppdateres daglig gjennom tett samarbeid med bilprodusentene og andre leverandører av deler. 3D-skanning og tilpassing kan også utføres på forespørsel, og folien kan i tillegg manipuleres og tilpasses manuelt ved hjelp av vanndamp.

Kom i kontakt med oss

Benytt deg gjerne av vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.