Industri 

Næringsbygg

On-/Offshore

Renovasjon

Bygg & anlegg

Elektro

Sertifiserte leveranser


Vi er Achilles-registrert og har lang erfaring med krevende arbeid på ulike typer produksjonsanlegg samt sertifiserings- og dokumentasjonskrav knyttet til både produkt- og tjenesteleveranser.

Selvklebende folie og skilt i alle størrelser og formater har mange bruksområder i industrien. Det samme gjelder storskjermsystemer, gjerne med touch-løsninger og integrasjon mot f.eks. ERP- og kvalitetssystem.

Persontransport

Flyplasser

Ferger

Trafikkterminaler

Parkeringshus

Togstasjoner

Mange samarbeidsmuligheter


Passasjerer kan være interessante for annonsører innen ulike bransjer. Vi er spesialister på utendørsreklamekonsepter rettet mot det reisende publikum, for eksempel på flyplasser, ferger og hurtigbåter. Gjennom salg, drift og administrasjon av skjermbaserte og trykte annonseringsløsninger, skaper vi ekstrainntekter uten merarbeid for din virksomhet.  Redaksjonelt innhold og annen nyttig informasjon i våre digitale kanaler kan også være et bra tilskudd til passasjeropplevelsen.

Flere av våre utendørsreklamepartnere er også kunder av oss innen andre produkt- og tjenesteområder. Det er åpenbare synergieffekter mellom planlegging og drift av utendørsreklamesystemer og produkt- og tjenesteleveranser innen skilt, dekor og skjermløsninger. Vi samordner, installerer, integrerer og vedlikeholder flater knyttet til informasjon, utsmykning og reklame på balanserte og kostnadseffektive måter, til glede for deg, dine passasjerer og for annonsørene.

Godstransport

Bil

Buss

Fly

Ship

Tog

Kostnadseffektiv profilering på egne flater


Vi produserer og monterer folie til trailere, varebiler, lastebiler, containere, tog, skip og fly. Transportmidlene er synlige på land, til havs og i lufta og dermed også verdifulle reklameressurser.

Vi tilbyr naturligvis også et komplett utvalg av komplementære produkter og tjenester, bl.a. tradisjonelle og digitale skiltløsninger til terminaler og administrasjonsbygg.

Utdanning

Skoler

Kurssenter

Kulturbygg

Museum

Kino

Ungt publikum


Skoler og universiteter er miljøer som krever robuste løsninger. Samtidig har man å gjøre med et komplekst publikum, der den største andelen består av unge folk som i økende grad forventer sømløse brukeropplevelser på tvers av ulike kanaler, spesielt mobile enheter.

Stor gjennomstrømning av personer setter høye krav til merking og wayfinding-løsninger, og konsistent merkevarebygging blir stadig viktigere både for offentlige og private institusjoner, som skal hevde seg i konkurransen om søkermasse og personell.

Våre plattformer for digital skilting gjør det mulig å bygge engasjerende og oppdaterte løsninger med integrasjoner mot andre systemer og ulike tilganger for forskjellige brukergrupper. Auditorier, grupperom, fellesarealer, kantiner og uteområder med mer – alt skal kobles sammen, men må også fungere separat. Infotavler og wayfinding-skilt må for eksempel synkroniseres med time- og romplaner, og mange av løsningene må også settes opp med touch-funksjonalitet og andre former for interaktivitet for å skape brukervennlighet og engasjement.

Bygg og anlegg

Konstruksjon

Gass og olje

Vegarbeid

Full fleksibilitet


Vi tilbyr korte leveringstider og konkurransedyktige priser samt høy produkt- og tjenestekvalitet, uansett om du trenger et lite HMS-skilt eller en landsdekkende underleveranse. Standardprodukter, skreddersøm, prosjektering og montering, vi tar oss av nøyaktig det du ønsker og holder det du lover.

En rammeavtale med oss er en garanti for bekymringsfri hverdag på byggeplassen eller anlegget når det gjelder alt som har med skilting og profilering å gjøre. Spør oss om alt fra HMS-tavler og byggeplasskilt til arbeidsvarsling og sikring. Vi har også et stort utvalg innen belyste, skjermbaserte og digitale løsninger!

Detaljhandel

Dagligvare

Forhandlere

Kjøpesenter

Butikkkjede

Digitaliserte handleopplevelser


Vi hjelper deg med å skape unike handleopplevelser med tydelig forankring i virksomhetens identitet og strategi.

Ulike undersøkelser har vist at over 80 % av alle kjøpsbeslutninger tas i butikken, og det visuelle miljøet kan derfor ha sterk innvirkning på salgstall og kundetilfredshet.

Med ulike former for skjermbaserte flater og tilhørende publiseringssystemer, kan man skape sømløse overganger til nettbutikk og andre digitale kanaler.

Sport og event

Fotballarena

Idrettshall

Golfbane

Svømmehall

Publikum i fokus


Stadionanlegg og idrettshaller er attraktive arenaer for markedsføring overfor aktive mennesker i alle aldre. Vil tilbyr løsninger for alle typer sportsarenaer, uavhengig av plassering og størrelse.

Vår supportavdeling sørger for drift og vedlikehold av alle leveranser. Dette omfatter også regi- og avviklingsstøtte i forbindelse med ulike typer arrangementer.

Bank og finans

Bank

Eiendomsmegler

Forsikring

Pålitelige data i sanntid


Vi sørger for gjennomført profilering i henhold til visuell profil gjennom hele kundereisen og videre inn i kontorene. Trykte og skjermbaserte flater samordnes, prosjekteres og driftes på en sikker og kostnadseffektiv måte.

Våre digitale plattformer henter og distribuerer tids- og sikkerhetssensitive data på tvers av ulike geografiske plasseringer og grensesnitt – fra hovedkontor til lokalkontor og fra storskjermer til selvbetjeningskiosker.