LCD-skjermer

Markedsføring som gir en god kundeopplevelse, er svært effektiv

LCD-skjermer er den foretrukne løsningen for distribusjon av høyoppløselig innhold som publikum skal se på nært hold. Dette gjelder også ulike former for touch-løsninger, for eksempel infokiosker og betalingsterminaler.

LCD (liquid crystal display) er en velkjent teknologi og en naturlig del av folks hverdag, både hjemme og ute. Vi leverer displayløsninger til alle formål – alt fra enkeltstående skjermer for møterom, til komplekse skjermnettverk fordelt på mange ulike visningssteder og soner.

Brukes overalt

LCD-skjermer er en stadig viktigere del av in-store-markedsføring og i mange former for ekstern markedsføring. Dette gjelder ikke bare varehandelen, men så å si alle bransjer. Skjermene kan f.eks. benyttes til retningsskilting (wayfinding), reklamefilmer og produktinformasjon. De fanger publikums oppmerksomhet og bidrar til å skape bedre kundereiser og butikkopplevelser. Dette blir bare viktigere og viktigere – uavhengig av om du driver en butikk, en miljøstasjon, en frisørsalong eller et transportfirma.

LCD-skjerm hos Capone.
Digital skilting hos Molde Kino

Fra øverst til nederst i markedsføringstrakten

Den perfekte reklamen irriterer ikke kundene. Tvert imot, når det som vises er interessant og har nytteverdi der og da, liker de den. Som for eksempel at skjermen i fruktavdelingen viser en eplekakeoppskrift med akkurat den typen epler butikken har rabatt på. Og har den også fotoer, en video av hvordan den lages, og QR-kode for å laste ned det hele til mobilen, oppfatter kunden det som ekte merverdi.

Med ulike former for skjermbaserte flater og tilhørende publiseringssystemer, kan du skape sømløse overganger fra mobile enheter og andre digitale kanaler til nettbutikken din. En LCD-skjerm kan vise interaktive produktdemonstrasjoner og gi kundene tilgang til mer informasjon om varer og alternativer.

Undersøkelser har vist at over 80 % av alle kjøpsbeslutninger tas i butikken, og det visuelle miljøet kan derfor ha sterk innvirkning på salgstall og kundetilfredshet. Vi hjelper deg med å skape brukeropplevelser med særpreg, som ivaretar og forsterker virksomhetens identitet og strategi.

Brukes også til alt

En LCD-skjerm er også et svært nyttig verktøy for å formidle informasjon til ansatte, leverandører og samarbeidspartnere. Visualisering av data og distribusjon av bedriftsintern informasjon gjøres enkelt med skjermer og tilhørende skybasert publiseringsprogramvare.

Våre plattformer for digital skilting gjør det mulig å bygge engasjerende og oppdaterte løsninger med integrasjoner mot andre systemer, og med ulike tilganger for forskjellige brukergrupper. Auditorier, møterom, fellesarealer, kantiner og uteområder – alt skal kobles sammen, men må også fungere separat.

Vi ser helhetlig på det

Systemene våre distribuerer tids- og sikkerhetssensitive data på tvers av ulike geografiske plasseringer og grensesnitt – fra hovedkontor til lokalkontor, og fra storskjermer til selvbetjeningskiosker. Trenger du det, foretar vi også en omfattende automatisering, f.eks. visualisering av data fra dine ERP– og CRM-systemer. Og selvfølgelig ivaretar vi alle dine ufravikelige krav til kvalitet og sikkerhet. Vi ser helhetlig på det, og det er nettopp grunnen til at du kommer til å lykkes med ditt neste LCD-prosjekt.

Trenger du en enkel og rimelig LCD-skjerm, eller en mer omfattende løsning? Begge deler er like interessant for oss. Ta kontakt, ring oss på 71 20 19 00 og forklar oss hva du har tenkt deg. Den samtalen koster ikke noe, og kanskje kan du få en løsning over bordet der og da.

Utendørs LCD-skjerm
Utendørs LCD-skjerm

LCD-skjermer for utendørs bruk tåler alt av vær

Den høye lysstyrken på LCD-skjermer gjør at de egner seg svært godt til visning av informasjon og reklame i det offentlige rom.

LCD-skjermer er et vanlig syn i bygater og andre urbane miljøer, men blir også stadig mer brukt på utsatte steder og i landlige omgivelser. Alt fra kulturminner og nasjonalparker til industriområder og avfallsanlegg – ja, over alt hvor det er behov for å vise kompleks informasjon. Utendørsskjermer med LCD-teknologi bidrar til å øke merkevarebevisstheten. Og de gir publikum relevant og oppdatert informasjon.

Streetsmart LCD-teknologi

Våre skjermer er beregnet for utendørsbruk, så de har sensorer som tilpasser lysstyrken etter omgivelsene. Dette sikrer at innholdet er maksimalt synlig og at strømforbruket minimeres. På skyfrie og solrike dager må skjermen i visse tilfeller opp i rundt tidobbel lysstyrke sammenlignet med tilsvarende skjermer for innendørs bruk for å unngå reflekser i panelet. I mørket viser skjermen krystallklare bilder med kun en brøkdel av belastningen.

Det er mye vær i Norge

Hvis du hos oss i kystbyen Molde tar to fabrikknye, identiske sykler og parkerer den ene under åpen himmel og den andre innendørs, vil du etter to år se hva sol, regn, snø, frost, salt og 35 graders temperaturforskjell gjør med ting. Det er bare å sammenligne – de to syklene er ikke identiske lenger.

Vi leverer utelukkende robuste konstruksjoner som tåler ekstreme værforhold. Vi spesialtilpasser løsninger når du har behov for det. Våre LCD-skjermer kan benyttes utendørs gjennom hele året i ulike varianter av det nordiske klimaet.

I byen, til havs og til fjells

Sol, regn, vind, salt, snø og is setter strenge krav til skjermer og kabinettløsninger. Isolering, luftsirkulasjon, forsegling, lakkering og andre former for korrosjonsbehandling er viktige sjekkpunkter i den totalpakken vi tilbyr.

Vi gleder oss til å høre mer om ditt neste prosjekt.

Erfarne montører med høy kompetanse

Våre montører har lang erfaring og kan det meste om LCD-løsninger og tilhørende systemer. Vi har så gode rutiner for prosjektledelse og montasje, at vi påtar oss de aller fleste typer av oppdrag, samtidig som vi ivaretar alle krav til sikkerhet, kvalitet og effektivitet.

To av våre montører.
Montering av veggbrakett til LCD-skjerm
Reparason av LED-skjerm i Nyhamna.

Bredt referansespekter

Les mer om aktuelle referanseprosjekter her.

RING OSS

Har du spørsmål eller ønsker du et tilbud? Kontakt oss på 412 72 574 eller via e-post [email protected]. Vi ser frem til å høre fra deg!