Angvik Gamle Handelssted

I samarbeid med arkitekt Nils Fiske har vi hatt ansvaret for skilting og utsmykking på Angvik Gamle Handelssted. Dette omfatter hotellet, Museet Handelshuset Angvik og Galleriet Tore Bjørn Skjølsvik. Her møtes gamle og nye produksjonsteknikker i skjønn forening. Det har vært interessant og spennende å få være med på dette unike prosjektet, og vi takker Angvik Eiendom for tilliten.

Vi har tatt i bruk gamle malerteknikker for å lage skilt på fasadene, der tekster er malt direkte på veggen ved hjelp av sjablonger. Merking av dører inne i hotellet er utført med samme teknikk.

De gamle metodene er integrert med mer moderne løsninger, for eksempel utfreste fasadeskilt i børstet stål og utstillingsmateriell basert på storformattrykk med glassfronter og detaljer i eloksert aluminium. I museet og galleriet blir informasjon presentert ved hjelp av bilder og tekst i riktig avstemte farger. En fin kombinasjon av trykk, glassmontre med modeller og gamle gjenstander utgjør en helhet som danner en god atmosfære.

KundeAngvik Gamle HandelsstedTjenesterSkilting og utsmykking